Valilik makam aracı Filistinli çiftin düğün arabası oldu

Gazze’deki Savaşın Ardından Mümkün Olan Mutluluk

Gazze’deki savaş ve çatışmaların gölgesinde gerçekleşen bir düğünde, ateşkesin sağlanmasıyla birlikte mutluluklarına kavuşan bir çift, Vali İdris Akbıyık’ın destekleriyle en özel günlerini kutladı. Damadın ailesinin uzakta olması nedeniyle törene katılamadığı bir düğünde, Vali Akbıyık, makam aracını gelin arabası olarak tahsis ederek düğün konvoyuna liderlik etti.

Menteşe Öğretmenevi’nde gerçekleşen nikah törenine katılan Vali Akbıyık, genç çiftin nikah şahitliğini üstlendi. Tören sırasında yaptığı konuşmada, “Bugün burada sadece bir evliliğe değil, aynı zamanda barışa ve umuda dair bir mesaj verilmesine tanıklık ediyoruz. Gazze’deki zor şartlar nedeniyle ailesi burada olamayan damadımıza ve gelinimize bir ömür boyu mutluluk diliyorum” ifadelerini kullandı.

Related Posts

Bursa’da yürekleri ağza getiren anız yangını

Bursa’da çıkan anız yangını konutlara sıçramadan söndürüldü.

İzmir Valisi orman yangınlarında elektrik dağıtım şirketlerini adres gösterdi, Cumhurbaşkanlığı ‘asılsız iddia’ dedi

İzmir Valisi Süleyman Elban, kentte geçen hafta meydana gelen yangınların tamamının elektrik hatlarından kaynaklı olarak başladığını açıklamıştı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ise açıklamanın adresini “sosyal medya ve bazı mecralar” olarak değiştirdi, “kamuoyunu yanıltmaya yönelik asılsız iddialar dezenformasyon” dedi.

Aydın’da iş yerine kurşun yağdıran şüpheli tutuklandı

Aydın’da bir iş yerine silahla ateş açan şüpheli tutuklandı.

O ilimizin 50 günlük suyu kaldı!

Temmuz ayıyla birlikte sıcaklıkların artması ve yağış miktarının düşmesiyle beraber barajlardaki su miktarı düşmeye başladı. Son olarak Hatay’da 3 ilçenin 50 günlük suyu kaldığı açıklandı.

Sosyete cenneti denizinden çıkanlar şoke etti!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sosyetenin tatil beldesi mavi bayraklı Türkbükü koyunda yapılan deniz dibi temizliğinde çıkan kalas, tava, tencere, tava ve otomobil lastikleri görenleri şoke etti.

Anne vahşetinde kan donduran itiraflar: Dondurucudaki bebekle yaşamışlar

Ankara’da derin dondurucuda cesedi bulunan erkek bebeğin annesinin, ‘Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti’ suçundan cezaevinde bulunan ev sahibi Gözde İ. (31) olduğu belirlendi.