Ümit Özdağ’dan partisinin İzmir mitingine mektup

Zafer Partisi İzmir Bornova’da Mehmetçik Katillerine Af Yok Mitingi Düzenledi

Zafer Partisi, İzmir Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda “Mehmetçik katillerine af yok” mesajıyla büyük bir miting gerçekleştirdi. Miting öncesinde, Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özcan Pehlivanoğlu, Genel Başkan Ümit Özdağ’ın Silivri Cezaevi’nden gönderdiği mektubu okudu.

Özdağ mektubunda, Anayasa ve yasaların ihlal edilerek kendisinin gözaltına alındığını ve hakkında tutuklama kararı verildiğini belirterek, Türkiye’nin federasyona dönüştürülme çabalarına karşı Zafer Partisi’nin direnişini vurguladı.

“Kahramanca Mücadeleyi Yakından Bildiğim Bir Bilim Adamıyım”

Özdağ, terörle mücadeleyi yakından incelediğini ve Türk ordusunun teröre karşı verdiği kahramanca mücadeleyi bir bilim adamı olarak şahit olduğunu söyledi. Yazdığı mektupta, PKK terör örgütüyle mücadelede şehit düşen Mehmetçiklerin, polislerin ve yurttaşların ailelerine olan saygısını ifade etti.

Değerli İzmirliler ve vatanseverler, Türkiye Cumhuriyeti’nin mirasına sahip çıkmaya davet eden Özdağ, sevgi ve saygıyla herkesi kucaklamayı da ihmal etmedi.

Related Posts

NYT, Netanyahu’nun siyasi çıkarı için savaşı uzattığını ve genişlettiğini kaydetti

New York Times (NYT) gazetesi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun siyasi çıkarı için Gazze Şeridi’ne saldırıları yaklaşık 2 yıldır sürdürdüğünü ve savaşı Lübnan, Suriye, Yemen ve İran’a yaydığını kaydetti.

Keloğlan’ın nereli olduğu ortaya çıktı!

Efsane eşeği Karakaçan ile gezen Keloğlan’ın nereli olduğu ortaya çıktı.

CHP bu sabah Genel Merkez binasına bu afişi astı!

CHP Genel Merkez binasına tutuklu ve yargılama süreci devam eden belediye başkanlarının fotoğrafının bulunduğu afiş asıldı.

Bursa’da yürekleri ağza getiren anız yangını

Bursa’da çıkan anız yangını konutlara sıçramadan söndürüldü.

İzmir Valisi orman yangınlarında elektrik dağıtım şirketlerini adres gösterdi, Cumhurbaşkanlığı ‘asılsız iddia’ dedi

İzmir Valisi Süleyman Elban, kentte geçen hafta meydana gelen yangınların tamamının elektrik hatlarından kaynaklı olarak başladığını açıklamıştı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ise açıklamanın adresini “sosyal medya ve bazı mecralar” olarak değiştirdi, “kamuoyunu yanıltmaya yönelik asılsız iddialar dezenformasyon” dedi.

Aydın’da iş yerine kurşun yağdıran şüpheli tutuklandı

Aydın’da bir iş yerine silahla ateş açan şüpheli tutuklandı.