Trump yönetiminden ‘gönüllü’ göçmenlere bin dolar

ABD Hükümeti Düzensiz Göçmenler İçin Yeni Adım Atıyor

ABD İç Güvenlik Bakanlığından alınan bilgilere göre, federal hükümet, düzensiz göçmenlerin ülkelerine dönüşlerini hızlandırmak için yeni bir adım atıyor.

Yönetim, ABD’de yasa dışı olarak kalan ve kendi ülkelerine dönmek isteyen düzensiz göçmenlere bin dolarlık bir “seyahat yardımı” sağlayacak.

Bakanlık, bu desteğin, bazı düzensiz göçmenlerin ülkelerine daha hızlı dönmelerini teşvik edeceğini umuyor.

ABD Başkanı Donald Trump, başkanlık görevine başladığı 20 Ocak günü, ABD-Meksika sınırında düzensiz göçmen girişlerini tamamen durdurabilmek amacıyla ulusal bir acil durum ilan etmiş ve o tarihten itibaren sınırda yakalanan kişilerin sınır dışı edilmesine başlanmıştı.

Related Posts

Şeker çuvallarının altında kalan işçinin bacağı kırıldı

Bursa’da üzerine şeker çuvalları düşen işçinin bacağı kırıldı.

Özgür Özel’den Sözcü’ye destek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sözcü TV ve Halk TV’ye verilen ekran karatma cezalarına tepki gösterdi.

CHP’li vekillere ‘Free İmamoğlu’ fezlekesi

Boğaziçi Köprüsü’nde Free İmamoğlu pankartı asan CHP’li vekillere fezleke düzenlendiği öğrenildi

Trump’a savaş yetkisi: ABD İran’ı vurması için İsrail’e sığınak delici bomba gönderebilir

ABD Başkanı Trump’a yetki verecek kritik tasarı, İran nükleer tesislerini vuran Amerikan B-2 hayalet uçaklarının gönderilmesini de içeriyor.

Kadın polise tekme attı, ortalık karıştı!

Samsun’un İlkadım ilçesinde, park yeri tartışması nedeniyle çıkan kavgada polise mukavemette bulunduğu iddia edilen 5 kişi gözaltına alındı.

Trump’tan Elon Musk’a tehdit: Belki onu sınır dışı ederiz!

Trump’tan Elon Musk’a tehdit: Belki onu sınır dışı ederiz!