Seyir halindeyken görüntülü sohbet eden sürücüye 5 bin 327 lira ceza

Aksaray’da Tehlikeli Sürüşe 5 Bin 327 Lira Ceza

Aksaray’da, Atatürk Bulvarı’nda telefonla görüntülü konuşarak trafiği tehlikeye atan sürücüye 5 bin 327 lira ceza kesildi. Olay büyük şaşkınlık yaratırken, trafik güvenliğini riske atan sürücü hakkında adli işlem başlatıldı.

Olay, 5 Nisan tarihinde Aksaray’ın en yoğun caddesi olan Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi. 68 ADE 921 plakalı araç sürücüsü, aracın göğüs kısmına sıkıştırdığı telefonu ile arkadaşıyla görüntülü konuşmaya başladı. Telefonu düşen sürücü, direksiyonu bırakarak kaldırırken kilometrelerce görüntülü konuşmaya devam etti.

CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI

Kırmızı ışıkta bekleyen diğer sürücüler ve yolcular, sürücünün dikkatsizce telefonla konuşmasına hayretler içerisinde izledi. Tehlikeli sürüş anları cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, polis bu görüntüler üzerine harekete geçti.

CEZA VE ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, sürücüye 3 farklı trafik ihlali suçundan toplam 5 bin 327 lira ceza kesilirken, aracın muayenesiz olduğu tespit edildi. Ceza işlemlerinin ardından sürücü hakkında “Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak” suçundan adli işlem başlatıldı.

Related Posts

Trafikte tartıştığı sürücüye satırla saldırdı

İzmir’de trafikte sürücülerden biri, diğerine satırla saldırdı. Yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Görevde Yükselme Sınavı ne zaman?

Aile Bakanlığı tarafından düzenlenen görevde yükselme sınavının detayları açıklandı. Görevde yükselme ve ünvan değişikliği sınavına dair başvurular, merkez.aile.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirilecek. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Görevde Yükselme Sınavı ne zaman?

Yunanistan’a kaçarken yakalanan FETÖ şüphelisi tutuklandı

Edirne’den Yunanistan’a kaçmaya çalışan iki FETÖ/PDY şüphelisi tutuklandı.

Tunus açıklarında mülteci teknesi battı: 8 kişi hayatını kaybetti

Afrikalı mültecileri taşıyan bir tekne Tunus açıklarında battı. Sekiz kişi öldü. 29 kişi kurtarılırken, kayıpları bulmak için çalışma başlatıldı.

İstanbul’da teleferik seferlerine kuvvetli rüzgar engeli

İstanbul etkili olan kuvvetli rüzgar nedeniyle TF1 Maçka-Taşkışla ve TF2 Eyüp-Piyer Loti teleferik hatlarında sefer yapılamıyor.

İran’dan Netanyahu’ya Trump tepkisi: Ne yapıp yapamayacağını dikte ediyor

İsrail Başbakanı’nın ABD ve İran arasındaki olası nükleer anlaşmasına dair sözlerinin ardından İran Dışişleri Bakanı Arakçi’den bu sözlere tepki geldi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir