Putin özür diledi

Rusya Devlet Başkanı Putin, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev’e Kazayla İlgili Özür Diledi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 25 Aralık’ta meydana gelen Azerbaycan Havayolları uçağı kazasıyla ilgili Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’i arayarak olaydan dolayı özür diledi. Putin, telefon görüşmesinde 38 kişinin hayatını kaybettiği trajik olay için üzüntülerini dile getirdi.

Kremlin, uçağın Grozni’ye iniş yaparken Ukrayna drone’larının Rusya’ya saldırdığını ve Rusya’nın bu saldırıyı püskürttüğünü açıkladı.

OLAYIN DETAYLARI

25 Aralık’ta gerçekleşen olayda, Bakü-Grozni seferini yapan Azerbaycan Hava Yollarına (AZAL) ait yolcu uçağı düşmüştü. Uçakta 5 mürettebat ve 62 yolcu, toplamda 67 kişi bulunmaktaydı.

Related Posts

Bursa’da yürekleri ağza getiren anız yangını

Bursa’da çıkan anız yangını konutlara sıçramadan söndürüldü.

İzmir Valisi orman yangınlarında elektrik dağıtım şirketlerini adres gösterdi, Cumhurbaşkanlığı ‘asılsız iddia’ dedi

İzmir Valisi Süleyman Elban, kentte geçen hafta meydana gelen yangınların tamamının elektrik hatlarından kaynaklı olarak başladığını açıklamıştı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ise açıklamanın adresini “sosyal medya ve bazı mecralar” olarak değiştirdi, “kamuoyunu yanıltmaya yönelik asılsız iddialar dezenformasyon” dedi.

Aydın’da iş yerine kurşun yağdıran şüpheli tutuklandı

Aydın’da bir iş yerine silahla ateş açan şüpheli tutuklandı.

O ilimizin 50 günlük suyu kaldı!

Temmuz ayıyla birlikte sıcaklıkların artması ve yağış miktarının düşmesiyle beraber barajlardaki su miktarı düşmeye başladı. Son olarak Hatay’da 3 ilçenin 50 günlük suyu kaldığı açıklandı.

Sosyete cenneti denizinden çıkanlar şoke etti!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sosyetenin tatil beldesi mavi bayraklı Türkbükü koyunda yapılan deniz dibi temizliğinde çıkan kalas, tava, tencere, tava ve otomobil lastikleri görenleri şoke etti.

Anne vahşetinde kan donduran itiraflar: Dondurucudaki bebekle yaşamışlar

Ankara’da derin dondurucuda cesedi bulunan erkek bebeğin annesinin, ‘Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti’ suçundan cezaevinde bulunan ev sahibi Gözde İ. (31) olduğu belirlendi.