Özel hastanede bebeklere kötü muamele iddiası: İnceleme başlatıldı

İstanbul Özel Hastanesinde Şok İddialar Ortaya Atıldı!

İstanbul’da faaliyet gösteren bir özel hastanede çalışan doktor Ali Osman Önder, anne adaylarının erken doğum yapmaları için sosyal medya üzerinden video çektirildiğini iddia etti. Konuyla ilgili olarak Sağlık Bakanlığı soruşturma başlattı.

Yeniyüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde görev yapan doktor Emrah Ergün ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yeni doğan bebeklere kötü muamele yapıldığını öne sürdü.

Doktor, kadınların zorlanarak erken doğuma alındığını, sezaryenle doğum yapmaya zorlandıklarını ve bu duruma karşı çıktıklarında tehditlere maruz kaldıklarını ileri sürdü.

Sağlık Bakanlığı, konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurarak, “Sosyal medyada bir özel sağlık kuruluşunda çalışan doktorun iddialarını içeren durum İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından titizlikle incelenmektedir. İdari ve hukuki süreçler devam etmektedir. Kamuoyuna duyurulur.” şeklinde açıklamada bulundu.

(SOSYAL MEDYA)

Related Posts

Trump’tan Elon Musk’a tehdit: Belki onu sınır dışı ederiz!

Trump’tan Elon Musk’a tehdit: Belki onu sınır dışı ederiz!

Polonya, Almanya sınırında göçmen avına çıktı

Polonya Başbakanı Donald Tusk, dün Varşova’da yaptığı kabine toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Tusk, Almanya sınırında başlayacak geçici kontrollerin, “kontrolsüz göçmen akışını hem Almanya’dan Polonya’ya hem de Polonya’dan Almanya …

Trump dünyayı şaşırtmaya devam ediyor: Şimdi de parfüm satmaya başladı

ABD Başkanı Donald Trump, şimdi de “Victory 45-47” adlı parfüm serisini piyasaya sürdü. 249 dolarlık fiyat etiketiyle satılan ve üzerinde altın renkli Trump heykeli bulunan parfümler, hem kadınlara hem erkeklere hitap ediyor. Trump, ürünü Truth Social’da “kazanmak, güç ve başarı” mesajlarıyla tanıttı.

Alişan konserinde kan aktı!

Samsun’da Alişan’ın sahne aldığı konserde çıkan kavgada 16 yaşındaki Emirhan E. bıçakla yaralandı. Olayın şüphelisi kısa sürede yakalandı.

ABD’de bir kişi yangın çıkarıp itfaiyecilere pusu kurdu: 2 itfaiye personeli öldü… Bölgeye SWAT ekipleri gönderildi

ABD’nin Idaho eyaletinde çıkan çalı yangınına müdahale eden itfaiyecilere ateş açılması sonucu 2 personel yaşamını yitirdi. Bölgeye sevk edilen güvenlik görevlileri, ekiplere pusu kurduğu düşünülen zanlıyı ölü ele geçirdi.

Yuttuğu balığın kılçığı 2 hafta sonra boynunu delip çıktı

Balık yerken yanlışlıkla kılçığını yutan kadın hayatının şokunu yaşadı. Kılçık 2 hafta sonra boynundan çıktı.