Nevşehir’de Tır Yangını

Nevşehir’de Tırın Dorsesi Yangınla Kavruldu

Nevşehir’de seyir halindeyken alev alan bir tırın dorsesi kullanılamaz hale geldi. Olay, 2000 Evler Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi’nde meydana geldi. T.B. yönetimindeki 03 HD 344 plakalı tırın plastik malzeme yüklü dorsesi, üniversite kavşağı yakınlarında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıkardı.

Yangın ihbarının ardından bölgeye itfaiye, sağlık, polis ve kara yolları ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaklaşık bir saatlik müdahalesi sonucunda yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü.

Olay sırasında Tır sürücüsü T.B. fenalık geçirdi ve sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

Göztepe, Yeni Formalarını Tanıttı

Göztepe, 2025-2026 sezonu formalarını sosyal medya üzerinden tanıttı. Taraftarlardan beğeni aldı.

İmamoğlu savunmasını paylaştı: ‘Milletimizin sigortası olmaktan geri durmayız’

Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından, 16 Temmuz’da İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek davasının karar duruşmasında yaptığı savunmasından sözlerine yer verdi.

Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar Dizisinin İkinci Sezonu İptal Edildi

İki ayrı yangınla sarsılan ve bir set çalışanının hayatını kaybettiği Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar dizisinin ikinci sezonu, artan yapım maliyetleri gerekçesiyle iptal edildi. Talihsizliklerle geçen ilk sezonun ardından yapım ekibi projeyi sonlandırma kararı aldı.

‘İhtiyar idoller’ geri döndü: Avrupa’da yeni solun ayak sesleri

Avrupa’da sadece ana akım medyanın değil, geleneksel partilerin politika üreticilerinin de öngörüsüzlüğünü ve belki de bile isteye görmek istemediklerini, zaman çıplak bir şekilde tek tek önlerine koyuyor.

Geyve’de Orman Yangını Nedeniyle Trafik Kilitlendi

Sakarya’da meydana gelen orman yangını, D-650 karayolunda uzun araç kuyruklarına neden oldu.

Bedevi aileler Süveyda’dan tahliye edildi

Suriye hükümeti ile Süveyda’daki Dürzi liderler arasında yapılan ateşkes anlaşması çerçevesinde, yasa dışı Dürzi silahlı grupların daha önce esir aldığı binlerce sivil Bedevi tahliye edilmeye başlandı.