Muş’ta kar: Yolu kapanan köydeki hastaya özel ekipler yetişti

Muş Tüten Köyünde Karla Mücadele ve Sağlık Ekiplerinden İşbirliği

Muş’a bağlı Tüten köyünde yaşayan Seyfettin Akın, şiddetli karın ağrısı ve solunum sıkıntısı şikayetiyle 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi. Ancak köy yolunun karla kapalı olması nedeniyle sağlık ekiplerine ulaşmak biraz zorlaştı. Neyse ki, İl Özel İdare ekipleri sağlık ekiplerine destek vererek olaya müdahale etti.

Karla mücadele ekiplerinin yol açma çalışmalarının ardından sağlık personeli hastaya ulaşarak ilk yardımı sağladı. Seyfettin Akın ambulansla Muş Devlet Hastanesi’ne sevk edildi ve gereken tedaviye başlandı.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Related Posts

Bitlis merkezli 6 ilde suç örgütü operasyonu: 4 tutuklama

Bitlis merkezli 6 ilde polisin suç örgütlerine yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 6’sı tutuklandı. Firari 1 kişinin ise yakalanması için çalışma yürütülüyor.

FETÖ operasyonu: 33 tutuklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya FETÖ’ye yönelik düzenledikleri operasyonda 50 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Ukrayna askerlerini kurtaran mıknatıslar: ‘Kalbimden şarapnel çıkardılar’

Ukrayna askerlerini kurtaran mıknatıslar: ‘Kalbimden şarapnel çıkardılar’

NYT, Netanyahu’nun siyasi çıkarı için savaşı uzattığını ve genişlettiğini kaydetti

New York Times (NYT) gazetesi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun siyasi çıkarı için Gazze Şeridi’ne saldırıları yaklaşık 2 yıldır sürdürdüğünü ve savaşı Lübnan, Suriye, Yemen ve İran’a yaydığını kaydetti.

Keloğlan’ın nereli olduğu ortaya çıktı!

Efsane eşeği Karakaçan ile gezen Keloğlan’ın nereli olduğu ortaya çıktı.

CHP bu sabah Genel Merkez binasına bu afişi astı!

CHP Genel Merkez binasına tutuklu ve yargılama süreci devam eden belediye başkanlarının fotoğrafının bulunduğu afiş asıldı.