Muğla’da sobadan sızan gaz can aldı

Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü Personeli Evde Hayatını Kaybetti

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Gökpınar Köyü’nde yaşayan Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü personeli Nail Bodur’un sabah evden ayrılmaması yakınları arasında endişe yarattı. Bodur’dan haber alamayan yakınları durumu hemen jandarmaya bildirdi.

Jandarma ekipleri, Bodur’un evinde yüksek seviyede karbonmonoksit gazı tespit etti. Nail Bodur ise sobanın hemen yanında hareketsiz bir şekilde yatakta bulundu. Yapılan incelemede maalesef Bodur’un hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, bu trajik olayın detaylarını aydınlatmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Yakınları, Bodur’un ani ölümüyle derin bir üzüntü yaşarken, olayın neden kaynaklandığı henüz netlik kazanmış değil.

Related Posts

İstanbul’da saman balyaları alev alev yandı

İstanbul’da saman balyalarının depolandığı alanda çıkan yangın söndürüldü.

Çin’de kum fırtınası: 10 bin kişi tahliye edildi

Çin’de kum fırtınası: 10 bin kişi tahliye edildi

PKK terör örgütü ‘fesih‘ kararını açıkladı, gözler sonraki adımlarda: MİT’in raporuna göre hareket edilecek

PKK’nın fesih açıklamasının ardından sürecin adı ve yönü hala netleşmezken, silah bırakmanın teyidine yönelik MİT raporunun yargısal adımları tetiklemesi bekleniyor.

Suriyeli bakan ABD yaptırımlarının kalkacağı haberini gözyaşlarıyla karşıladı

Suriye Ekonomi ve Sanayi Bakanı Nidal Şaar, ABD Başkanı Donald Trump’ın Şam’a yönelik yaptırımları kaldıracaklarını duyurmasının ardından katıldığı bir televizyon programında gözyaşlarına hakim olamadı. Şaar, aralarında Türkiye’nin bulunduğu ülkelere teşekkür etti.

İmamoğlu’na yeni soruşturmaya sert tepki… CHP’li Günaydın: ‘Savunmanın dokunulmazlığına ne oldu?’

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Ekrem İmamoğlu hakkında yeni bir soruşturma başlatılmasına, “Savunmanın dokunulmazlığına ne oldu? TCK 128’e, ilgili Yargıtay, Anayasa Mahkemesi ve AİHM kararlarına ne oldu?” diyerek tepki gösterdi.

Son Dakika | Trump İstanbul’a gelecek mi? Açıklama var

15 Mayıs’ta İstanbul’da kritik bir zirve var. Rusya-Ukrayna görüşmeleri için hem Rusya lieri Putin, hem Ukrayna Lideri zelenski Türkiye’de olacak. Zirveye Cumhurbaşkanı Erdoğan ev sahipliği yapacak. Kritik zirveye ilişkin dün bir açıklama yapan ABD …