Muğla’da Öğrencilere Trafik Eğitimi Verildi

Muğla’da Öğrencilere Trafik Eğitimi Verildi

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, 2024-2025 eğitim öğretim yılı etkinlikleri kapsamında öğrencileri bilinçlendirmeye yönelik trafik eğitimi düzenledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Fen Lisesi ve Muğla Atatürk Turizm Meslek Lisesi’nde öğrenim gören 762 öğrenciye, trafik güvenliği konusunda bilgilendirme yapıldı. Eğitimlerde, trafik kurallarının önemi, yaya ve yolcu güvenliği, bisiklet ve scooter kullanımı, emniyet kemeri takmanın hayati rolü gibi konular öğrencilere aktarıldı.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik polisleri tarafından verilen eğitimlerde, öğrencilerin günlük yaşamlarında karşılaşabilecekleri trafik risklerine karşı bilinçli bireyler olmaları hedeflendi. Görsel materyaller ve interaktif sunumlarla desteklenen etkinlik, öğrenciler tarafından büyük ilgiyle takip edildi.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, trafik güvenliğinin küçük yaşlardan itibaren benimsetilmesinin toplumsal farkındalık açısından büyük önem taşıdığını belirterek, bu tür eğitim çalışmalarının yıl boyunca aralıksız süreceğini ifade etti. – MUĞLA

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Related Posts

Buz da besin zehirlenmesi olur mu ?

Buz da besin zehirlenmesi olur mu ?  Yaz aylarında soğuk içecek tüketiminin arttığını belirten uzmanlar, içeceklere konulan buzların besin zehirlenmesine neden olabileceğini söylüyor.

Türk kahvesi içen herkes bu hataya düşüyor!

Türk kahvesi, sadece bir içecek değil; sohbetlerin, misafirperverliğin ve geleneklerin ta kendisi. Ancak uzmanlar, pek çok kişinin bu keyifli alışkanlık sırasında farkında olmadan büyük bir hataya düştüğünü belirtiyor. Üstelik bu hata, uzun vadede sağlığınızı olumsuz etkileyebilir!

Özellikle 5 yaşın altındaki çocuklar risk altında! Bu saatlerde dışarı çıkarmayın

Yaz aylarında çocuklar genellikle açık havada daha fazla zaman geçiriyorlar. Güneş ışınları D vitamini nedeniyle çocuklar için faydalı olsa da, gerekli önlemler alınmadığında güneş çarpması, güneş yanıkları ve dehidratasyon (susuz kalma) gibi pek çok sorun oluşabiliyor. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Berrin Arslan, çocukları güneşten korumak için 8 önemli kuralı anlattı.

Uzmanı uyardı: Kalp sağlığınız için ‘tadımlık’ et tüketin!

Yaz aylarına denk gelen Kurban Bayramı’nda et tüketiminde aşırıya kaçılmaması gerektiğini belirten Prof. Dr. Bilal Boztosun, özellikle kalp ve damar hastalarının bu dönemde beslenmelerine özen göstermesi konusunda uyarılarda bulundu.

Kurban etini hemen poşetlemeyin: Zehirlenmeye kadar gider

Türkiye Kasaplar, Besiciler, Et ve Et Ürünleri Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, kurban etinin doğru muhafaza edilmesi gerektiğini belirterek, “Kesilen etleri hemen poşetlere doldurup dolaba koymak büyük hata, zehirlenmeye kadar gider” dedi.

Yağlanma, kepek, kaşıntı, dökülme! Saç derisi detoksu nasıl yapılır?

Sağlıklı saçlar, sağlıklı bir saç derisiyle başlar. Günlük yaşamın koşuşturması, çevresel kirlilik, kullanılan ürünlerin kalıntıları ve bazen farkında olmadan yaptığımız hatalar… Hepsi saç derimizin doğal dengesini bozabiliyor. Bu dengesizlik zamanla yağlanma, kepek, kaşıntı ve hatta saç dökülmesi gibi sorunlara yol açabiliyor. Peki ne yapmalı?