İsrail’in saldırıları bitmiyor! Gazze’de can kaybı yükseldi

İsrail’in Gazze Şeridi’nde Gerçekleştirdiği Saldırılarda Ölü Sayısı 54 Bin 310’a Yükseldi

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları devam ediyor ve maalesef can kayıpları artmaya devam ediyor. Son bilgilere göre 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana devam eden saldırılarda ölenlerin sayısı 54 bin 310’a, yaralıların sayısı ise 124 bin 901’e ulaştı. Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, son 24 saat içinde İsrail’in saldırılarında 40 sivil yaşamını yitirdi ve 208 sivil yaralandı.

Hayatını kaybedenlerin yanı sıra, enkaz altında kalan cesetlere ve yaralılara ulaşmak da oldukça zorlaşıyor. Gazze’de 18 Mart’tan bu yana devam eden çatışmalar nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 4 bin 240’a yükselirken, yaralıların sayısı da 12 bin 860 oldu. İsrail ordusunun Gazze’ye yönelik saldırıları başladığı günden bu yana toplamda 54 bin 310 kişi hayatını kaybederken, 124 bin 901 kişi yaralandı.

Related Posts

Jandarmadan 2.5 milyarlık çete operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarmanın hesaplarında 2,5 Milyar TL’lik işlem hacmi bulunan çeteye 11 ilde operasyon yaptığını, 35 kişinin tutuklandığını duyurdu.

Zonguldak’ta Düğün Dönüşü Bıçaklı Kavga: 3 Ölüm

Köroğlu köyünde düğün dönüşü çıkan kavgada 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi gözaltına alındı.

İran medyası duyurdu: Nükleer görüşmeleri 25 Temmuz’da İstanbul’da

İran’la İngiltere, Fransa ve Almanya arasındaki nükleer görüşmelerin 25 Temmuz’da İstanbul’da yapılacağı bildirildi.

Sema Silkin Ün: Kıbrıs Türkü’nün Haklı Davasının Yanındayız

Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 51. yıldönümünde yayımladığı mesajda, Kıbrıs Türkü’nün haklı davasının yanında olduklarını vurguladı. Ün, 20 Temmuz’un Kıbrıs Türk halkının özgürlüğüne sahip çıktığı bir gün olduğunu belirterek, bu mücadeledeki kahramanları minnetle andı.

İstanbul’da AVM’de panik anları

Beylikdüzü’nde bir alışveriş merkezinde tavanın kısmen çökmesi sonucu 1 kişi yaralandı.

Tekke: Kalitemizi artırmalıyız

Fatih Tekke, Trabzonspor’un kamp ve performansından memnun, ancak kalitenin artırılması gerektiğini vurguladı.