İETT otobüsünün çarptığı kadın hayatını kaybetti

İETT Otobüsü İle Nergül Taşgöz Kaza Yaptı, Kadın Hayatını Kaybetti

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesi Sarıgöl Mahallesi’nde yaşanan üzücü olayda, 21 Ocak günü saat 09.20 sıralarında yaya geçidini kullanarak karşıya geçmeye çalışan Nergül Taşgöz’e, 50A hat numaralı Edirnekapı-Gaziosmanpaşa seferini yapan İETT otobüsü çarptı.

Olayın ardından bölgeye polis ve acil sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan Taşgöz, hemen ambulansla hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Çevredeki insanların tepkisine maruz kalan otobüs şoförü Vefadin K., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı ve kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay anı, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan kadına çarpan İETT otobüsü ve kadının yola savrulduğu anlar net bir şekilde görülebiliyor.

Related Posts

Keloğlan’ın nereli olduğu ortaya çıktı!

Efsane eşeği Karakaçan ile gezen Keloğlan’ın nereli olduğu ortaya çıktı.

CHP bu sabah Genel Merkez binasına bu afişi astı!

CHP Genel Merkez binasına tutuklu ve yargılama süreci devam eden belediye başkanlarının fotoğrafının bulunduğu afiş asıldı.

Bursa’da yürekleri ağza getiren anız yangını

Bursa’da çıkan anız yangını konutlara sıçramadan söndürüldü.

İzmir Valisi orman yangınlarında elektrik dağıtım şirketlerini adres gösterdi, Cumhurbaşkanlığı ‘asılsız iddia’ dedi

İzmir Valisi Süleyman Elban, kentte geçen hafta meydana gelen yangınların tamamının elektrik hatlarından kaynaklı olarak başladığını açıklamıştı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ise açıklamanın adresini “sosyal medya ve bazı mecralar” olarak değiştirdi, “kamuoyunu yanıltmaya yönelik asılsız iddialar dezenformasyon” dedi.

Aydın’da iş yerine kurşun yağdıran şüpheli tutuklandı

Aydın’da bir iş yerine silahla ateş açan şüpheli tutuklandı.

O ilimizin 50 günlük suyu kaldı!

Temmuz ayıyla birlikte sıcaklıkların artması ve yağış miktarının düşmesiyle beraber barajlardaki su miktarı düşmeye başladı. Son olarak Hatay’da 3 ilçenin 50 günlük suyu kaldığı açıklandı.