Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeli

GESTAŞ A.Ş.’den Gökçeada ve Kabatepe Hatlarında Sefer Düzenlemesi

Çanakkale Boğazı ve adalar hattında ulaşım hizmeti sunan GESTAŞ A.Ş., Gökçeada-Kabatepe hattında yeni sefer düzenlemeleri yapacağını duyurdu. GESTAŞ A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre, Gökçeada’dan Kabatepe’ye yapılacak seferler 07.00, 11.00 ve 16.00 saatlerinde gerçekleştirilecek. Kabatepe’den ise Gökçeada’ya seferler 09.00 ve 13.00 saatlerinde gerçekleşecek.

Açıklamada, maalesef olumsuz hava koşulları sebebiyle Kabatepe’den saat 15.00 ve 20.00, Gökçeada’dan ise saat 13.00 ve 18.00 seferlerinin iptal edildiği belirtildi. GESTAŞ A.Ş. yetkilileri, iptal edilen seferlerle ilgili mağduriyet yaşayan yolcuların başka seferlere yönlendirileceğini açıkladı.

Related Posts

İran 3 ülkeyi açık açık uyardı: ‘İsrail’e yardım ederseniz vururuz’

İran, İsrail’e yönelik saldırılarını engellemeye çalışmaları halinde ABD, İngiltere ve Fransa’nın Orta Doğu ve Körfez’deki askeri üslerini vuracağı konusunda resmi uyarıda bulundu.

İsrail, hava saldırılarıyla İran’ın nükleer kapasitesini yok edebilir mi?

İsrail, hava saldırılarıyla İran’ın nükleer kapasitesini yok edebilir mi?

Özel’den ‘Bayburt mitingi’ mesajı

CHP lideri Özgür Özel, partisinin Bayburt’ta düzenleyeceği mitingle ilgili mesaj paylaştı.

İranlı turistlerden İsrail’e tepki: ‘İntikam duygusu içindeyiz’

İsrail’in İran’daki çeşitli askeri noktalara yönelik saldırıları sürerken, Kapıköy Gümrük Kapısı üzerinden Van’a giriş yapan İranlı turistler, yaşananlara tepki gösterdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ferdi Zeyrek için hayır lokması dağıttı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in hayrına kentin üç farklı noktasında lokma dağıttı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği lokma dağıtımlarında, Ferdi Zeyrek için dualar edildi.

İYİ Parti Genel Başkanı: Türkiye, ülkeleri kınamanın ötesine gidecek bir tavır belirlemeli

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, İsrail’in İran’a yönelik saldırısına ilişkin açıklama yaptı.