Gökan Zeybek ateş püskürdü: Bu memleketin kadınlarına saygı duymayı size öğreteceğiz!

Gökan Zeybek, Fatma Kaplan Hürriyet ve Sinem Dedetaş’a Yönelik Saldırıları Kınadı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e ve Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’a karşı yapılan saldırıları kınadı. Zeybek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Ayağınızı denk alın. İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e diğer yanda Üsküdar Belediye Başkanımız Sinem Dedetaş’a alçak ve yobaz ifadelerle saldırıyorsunuz, siz kim olduğunuzu sanıyorsunuz seviyesiz ahlaksızlar. Biz saygı çerçevesinde kaldıkça arsızca salyalarınızı saçıyorsunuz. Her bir ifadenizin hukuk önünde hesabını vereceksiniz.

AK Partili Mehmet Ustaoğlu, İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e “kiralık” diyerek siyasetteki çürümüş zihniyeti bir kez daha gösterdi. Bu, sadece bir hakaret değil, kadın siyasetçilerimize yönelik sistemli bir nefretin açık açık ifadesidir. Sinem Hanım hakkında ise kirli dille söylenen sözlerin asıl sebebi 30 yıl sonra Üsküdar Belediyesini kaybetmenin hırsıdır.

Üsküdar Belediye Başkanımız Sinem Dedetaş’a yönelik ahlaktan yoksun akıl almaz ithamlarınızı bin misli şekilde size iade ediyoruz. Alışacaksınız. Sizin mide bulandırıcı devriniz bitiyor. Bu memleketin kadınlarına saygı duymayı size öğreteceğiz o küçük zihinlerinize bunu kazıyacağız. Bu ahlaksızlıklarınızla birlikte gideceksiniz. Çok değerli yol arkadaşlarımızın sonuna kadar yanındayız.”

NE OLMUŞTU?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi‘nin nisan ayı meclis toplantısında, CHP Grup Başkanvekili ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, faaliyet raporu görüşmeleri sırasında kiralık araç ve çadır eleştirileri yaptı.

AKP’li Meclis Üyesi Mehmet Ustaoğlu eleştirilere karşılık terbiyesizce bir çıkış yapınca Hürriyet sert bir şekilde tepki gösterdi. “Sen kimsin de bana kiralık diyorsun? Sen terbiyesiz, hadsiz bir meclis üyesisin. Bu sözleri eşine ya da kızına söyleseler ne yaparsın?” dedi.

SİNEM DEDETAŞ’A ÇİRKİN SALDIRI

İktidarına yakınlığıyla bilinen yazar Fuat Uğur, Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş hakkında skandal bir paylaşımda bulundu.

Fuat Uğur, Üsküdar Belediyesi’nde düzenlenen 7. Bisiklet Kadınları Çalıştayı sırasında kadınlara verilen “twerk” eğitimini eleştirerek skandal bir paylaşımda bulundu.

Uğur’un paylaşımı şu şekilde:

“Üsküdarlı kadınlar öğrensin diye Afrika’dan twerk dansı eğitmeni getirten Sinem Dedetaş, sahnede twerk dansı yaparak para toplasın Üsküdar Belediyesi çalışanlarının maaşını ödemek için. Burjuvazinin önde gelen isimlerinin bu gösteriye iyi para yatıracaklarına eminim.”

Related Posts

Özvatan’da Konut ve Ticaret Merkezi İhaleleri Başlıyor

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Özvatan ilçesinde 65 konut ve 3 dükkanlı ticaret merkezi ihalesinin resmi olarak başladığını duyurdu. İhale tarihi 25 Temmuz 2025 olarak belirlendi.

İsrail hükümetinde depremin ayak sesleri! İstifa üstüne istifa geldi

İsrail’de Degel HaTorah Partisi’nin ardından Agudat Israel Partisi üyeleri de Ultra Ortodoks Yahudileri (Haredi) askerlikten muaf tutacak yasa tasarısının mecliste gündeme getirilmemesi üzerine hükümetten istifa etti. Agudat Israel Partisi “Kudüs …

Bitlis merkezli 6 ilde suç örgütü operasyonu: 4 tutuklama

Bitlis merkezli 6 ilde polisin suç örgütlerine yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 6’sı tutuklandı. Firari 1 kişinin ise yakalanması için çalışma yürütülüyor.

FETÖ operasyonu: 33 tutuklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya FETÖ’ye yönelik düzenledikleri operasyonda 50 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Ukrayna askerlerini kurtaran mıknatıslar: ‘Kalbimden şarapnel çıkardılar’

Ukrayna askerlerini kurtaran mıknatıslar: ‘Kalbimden şarapnel çıkardılar’

NYT, Netanyahu’nun siyasi çıkarı için savaşı uzattığını ve genişlettiğini kaydetti

New York Times (NYT) gazetesi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun siyasi çıkarı için Gazze Şeridi’ne saldırıları yaklaşık 2 yıldır sürdürdüğünü ve savaşı Lübnan, Suriye, Yemen ve İran’a yaydığını kaydetti.