Germencik’te uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama

Aydın’da Jandarma Ekipleri Uyuşturucu Operasyonu Düzenledi

Aydın’da jandarma ekipleri, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretini engelleme çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Aydın İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Germencik İlçe Jandarma Komutanlığı, “uyuşturucu madde imal ve ticareti” suçuna karşı gerçekleştirdiği operasyonda harekete geçti.

Kuşadası-Germencik Karayolu Ortaklar mevkiinde durdurulan araçta, İ.T. tarafından sürülen ve içinde A.Ç. ve O.B.O. isimli şüphelilerin bulunduğu araçta yapılan aramalarda 103 gram metanfetamin, bir uyuşturucu kullanma aparatı, bir anahtar şeklinde terazi ve 3 adet cep telefonu ele geçirildi.

Araç sürücüsüne trafik jandarması tarafından ehliyetsiz araç kullanmaktan 18.678 TL ve uyuşturucu etkisi altında araç kullanmaktan 47.842 TL olmak üzere toplamda 66.520 TL idari yaptırım cezası uygulandı.

Şüpheliler jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Related Posts

Bursa’da yürekleri ağza getiren anız yangını

Bursa’da çıkan anız yangını konutlara sıçramadan söndürüldü.

İzmir Valisi orman yangınlarında elektrik dağıtım şirketlerini adres gösterdi, Cumhurbaşkanlığı ‘asılsız iddia’ dedi

İzmir Valisi Süleyman Elban, kentte geçen hafta meydana gelen yangınların tamamının elektrik hatlarından kaynaklı olarak başladığını açıklamıştı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ise açıklamanın adresini “sosyal medya ve bazı mecralar” olarak değiştirdi, “kamuoyunu yanıltmaya yönelik asılsız iddialar dezenformasyon” dedi.

Aydın’da iş yerine kurşun yağdıran şüpheli tutuklandı

Aydın’da bir iş yerine silahla ateş açan şüpheli tutuklandı.

O ilimizin 50 günlük suyu kaldı!

Temmuz ayıyla birlikte sıcaklıkların artması ve yağış miktarının düşmesiyle beraber barajlardaki su miktarı düşmeye başladı. Son olarak Hatay’da 3 ilçenin 50 günlük suyu kaldığı açıklandı.

Sosyete cenneti denizinden çıkanlar şoke etti!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sosyetenin tatil beldesi mavi bayraklı Türkbükü koyunda yapılan deniz dibi temizliğinde çıkan kalas, tava, tencere, tava ve otomobil lastikleri görenleri şoke etti.

Anne vahşetinde kan donduran itiraflar: Dondurucudaki bebekle yaşamışlar

Ankara’da derin dondurucuda cesedi bulunan erkek bebeğin annesinin, ‘Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti’ suçundan cezaevinde bulunan ev sahibi Gözde İ. (31) olduğu belirlendi.