Elazığ’da Deprem Anma Programı Düzenlendi

ELAZIĞ’da 6 Şubat 2023’te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin 2’nci yıl dönümünde anma programı düzenlendi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ikinci yıl dönümünde, Elazığ’da hayatını kaybedenler için İmam-ı Azam Camisi’nde sabah namazı sonrası anma programı gerçekleştirildi. Programda Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Programa Vali Numan Hatipoğlu, Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Alpaslan Doğan, İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Programda İl Müftüsü İrfan Üstündağ dualar okudu, Türk Kızılay’ı tarafından da cami cemaatine ve vatandaşlara çorba ikram edildi.

Haber-Kamera: Tekin YALÇINKAYA/ELAZIĞ,

Related Posts

105 kadınla evlendi, hiçbirinden boşanmadı: Son kurbanı onu ele verdi

1949 ile 1981 yılları arasında 105 kadınla evlenen Giovanni Vigliotto, tarihe “en çok bigami yapan adam” olarak geçti. Hiçbir eşinden boşanmayan Vigliotto, gerçekte kendi adını bile gizlemişti.

Sultanbeyli’de feci kaza: 10 yaralı

Sultanbeyli’de otomobil ile servis minibüsü çarpıştı. Kazada 10 kişi yaralandı.

El konulan iPhone’lar devlet müzayedesinde satışa sunuldu

Kazakistan’da devlet, el koyduğu aralarında iPhone 15 Pro Max ve 13 Pro Max gibi popüler modellerin de bulunduğu onlarca akıllı telefonu online müzayedeyle satışa çıkardı. Herkese açık olan artırmada cihazlar, piyasa değerinin oldukça altında başlangıç fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Sivas’ta mahşeri kalabalık: CHP lideri Özgür Özel konuşuyor

CHP tarafından düzenlenen ”Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingine Sivas ev sahipliği yapıyor. CHP lideri Özgür Özel, mitinge katılan vatandaşlara sesleniyor.

Shakira’dan Meksika tatillerinde tatil yogası

Meksika sahilinde kendi başına deniz ve güneşin keyfini çıkartan Shakira, yoga yaparak stres attı, ardından denize girdi.

AKP Gençlik Kolları Başkanı silahını temizlerken öldü

AKP Gençlik Kolları İlçe Başkanı 23 yaşındaki Eren Tunçel’in tutukluk yapan silahı, tamir ederken ateş aldı. Ağır yaralanan genç hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.