Bolu’da Otel Yangını Davasında Tutuklamalar

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde Otel Yangınında Tutuklananlar Sayısı 19’a Yükseldi

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde meydana gelen ve 78 kişinin yaşamını yitirdiği otel yangınıyla ilgili soruşturma devam ediyor. Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, İtfaiye Müdür Vekili Kenan Coşkun, Gazelle Otel Genel Müdürü Ahmet Demir ve itfaiye personeli İrfan Acar tutuklandı. Böylelikle tutuklu sayısı 19’a ulaştı.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Grand Kartal Otel’de çıkan yangın detaylı bir şekilde inceleniyor. İl Jandarma Komutanlığı’ndaki işlemlerin ardından Bolu Adliyesi’ne gönderilen şüphelilerin savcılık sorguları tamamlandı.

İç mimar A.B. sorgulamasının ardından serbest bırakılırken, Bolu 2. Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen Gülener, Coşkun ve Acar tutuklandı. Ayrıca Gazelle Otel Genel Müdürü Ahmet Demir’in tutuklanma kararı alındı.

Şu ana dek tutuklananların sayısı 19’a yükselirken, Gazelle Otel’in geçici olarak kapatılmasına karar verildi. Daha önce gözaltına alınan Grand Kartal Otel’in sahibi Halit Ergül, şirketin genel müdürü Emir Aras ve otel müdürü Zeki Yılmaz da aralarında bulunduğu 15 şüpheli tutuklanmış, 6 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Related Posts

İsrail üç cephede savaşıyor: Hamas’ın saldırısında ölenler var

Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları’ndan yapılan açıklamada, Han Yunus kentinin doğusundaki Zenne bölgesinde, “sıfır noktası” olarak bilinen ikmal hattı üzerinde, İsrail askerleri ile askeri araçları hedef alan “karmaşık bir pusu …

İran 3 ülkeyi açık açık uyardı: ‘İsrail’e yardım ederseniz vururuz’

İran, İsrail’e yönelik saldırılarını engellemeye çalışmaları halinde ABD, İngiltere ve Fransa’nın Orta Doğu ve Körfez’deki askeri üslerini vuracağı konusunda resmi uyarıda bulundu.

İsrail, hava saldırılarıyla İran’ın nükleer kapasitesini yok edebilir mi?

İsrail, hava saldırılarıyla İran’ın nükleer kapasitesini yok edebilir mi?

Özel’den ‘Bayburt mitingi’ mesajı

CHP lideri Özgür Özel, partisinin Bayburt’ta düzenleyeceği mitingle ilgili mesaj paylaştı.

İranlı turistlerden İsrail’e tepki: ‘İntikam duygusu içindeyiz’

İsrail’in İran’daki çeşitli askeri noktalara yönelik saldırıları sürerken, Kapıköy Gümrük Kapısı üzerinden Van’a giriş yapan İranlı turistler, yaşananlara tepki gösterdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ferdi Zeyrek için hayır lokması dağıttı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in hayrına kentin üç farklı noktasında lokma dağıttı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği lokma dağıtımlarında, Ferdi Zeyrek için dualar edildi.