Biden’dan ‘seçim’ özeleştirisi: O kazandı

Biden’dan Trump ve Geçmiş Başkanlık Dönemi Hakkında Açıklamalar

Eski ABD Başkanı Biden, 2024 başkanlık seçimlerinin ardından ABC kanalında yayınlanan “The View” programına konuk oldu ve Trump’ın ilk 100 gün performansını değerlendirdi.

Biden, Trump’ın ilk 100 gününü “Herhangi bir başkanın geçirdiği en kötü 100 günü” olarak nitelendirirken, seçimlerdeki yenilgisine ilişkin sorumluluğu üstlendiğini belirtti. “Sorumluluğu alıyorum; çünkü görevdeydim ve o kazandı.” ifadelerini kullandı.

Eski başkan, Kamala Harris’in Trump’a karşı kaybetmesine şaşırmadığını belirterek, “Başkan yardımcısının nitelikli bir kişi olmadığını düşündüğüm için değil, ancak cinsiyetçi bir yaklaşımın olduğu için şaşırmadım. Bu, bir kadın olduğu içindi.” şeklinde konuştu.

Biden, geçen haziran ayındaki münazara performansından sonra sağlığıyla ilgili endişelerin sorulması üzerine, “Yarıştan çekilmemin nedeni bölünmüş bir Demokrat Parti istemememdi.” açıklamasında bulundu.

Joe Biden, münazaralarda iyiydi ancak hastalığının etkisiyle kötü bir gece geçirdiğini belirtti. Ayrıca, başkanlığının son yılında akli sağlığında herhangi bir gerileme olmadığını vurgulayarak, “Bunlar yanlış iddialar. Bunları destekleyecek hiçbir kanıt yok.” dedi.

Related Posts

NYT, Netanyahu’nun siyasi çıkarı için savaşı uzattığını ve genişlettiğini kaydetti

New York Times (NYT) gazetesi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun siyasi çıkarı için Gazze Şeridi’ne saldırıları yaklaşık 2 yıldır sürdürdüğünü ve savaşı Lübnan, Suriye, Yemen ve İran’a yaydığını kaydetti.

Keloğlan’ın nereli olduğu ortaya çıktı!

Efsane eşeği Karakaçan ile gezen Keloğlan’ın nereli olduğu ortaya çıktı.

CHP bu sabah Genel Merkez binasına bu afişi astı!

CHP Genel Merkez binasına tutuklu ve yargılama süreci devam eden belediye başkanlarının fotoğrafının bulunduğu afiş asıldı.

Bursa’da yürekleri ağza getiren anız yangını

Bursa’da çıkan anız yangını konutlara sıçramadan söndürüldü.

İzmir Valisi orman yangınlarında elektrik dağıtım şirketlerini adres gösterdi, Cumhurbaşkanlığı ‘asılsız iddia’ dedi

İzmir Valisi Süleyman Elban, kentte geçen hafta meydana gelen yangınların tamamının elektrik hatlarından kaynaklı olarak başladığını açıklamıştı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ise açıklamanın adresini “sosyal medya ve bazı mecralar” olarak değiştirdi, “kamuoyunu yanıltmaya yönelik asılsız iddialar dezenformasyon” dedi.

Aydın’da iş yerine kurşun yağdıran şüpheli tutuklandı

Aydın’da bir iş yerine silahla ateş açan şüpheli tutuklandı.