Ayarı kaçıran Çatalca Müftüsü’ne belediye başkanından yanıt

Volkan Konak’ın KKTC’de konser sırasında fenalaşarak hastaneye kaldırılması ve hayatını kaybetmesiyle ilgili skandal bir yorum yapan Çatalca Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu, tartışmalara neden oldu.

ÇATALCA MÜFTÜSÜ’NDEN YENİ BİR SKANDAL YORUM

Volkan Konak’ın vefatı üzerine yapılan yorumlar nedeniyle soruşturma başlatılan Mehmetalioğlu, görev yaptığı Çatalca Müftülüğü’nde, Nisan ayı toplantısında “Volkan Konak” adı verilen bir sokağa sahip oldu.

Alıntıladığı haber üzerine konuşan Çatalca Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu, bu sefer de “Benim çöp attığım sokak orası. Belediye, Volkan Konak’a büyük bir hizmet yapmış. Evimin bulunduğu sokak Erler Sokak, yani gerçek adamların sokağı.” ifadesini kullandı.

“ÇATALCA’DAKİ VOLKAN KONAK SOKAĞI, ADI GİBİ PIRIL PIRIL”

Bu açıklamanın ardından Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, Mehmetalioğlu’na çöp atanlara idari para cezası uygulandığını hatırlatarak şu yanıtı verdi:

“Çatalca’daki Volkan Konak Sokağı, adı gibi pırıl pırıl. Bir hatırlatma yapmak gerekirse; çöp atanlara Kabahatler Kanunu gereğince idari para cezası uygulanmaktadır. Biz, daha temiz bir Çatalca için çalışmaya devam edeceğiz. Çatalca’nın sokakları, sevgi ve temizliğin yansımasıdır.”

Related Posts

Mali’de cunta yönetimi siyasi aktiviteleri yasakladı

Mali’de cunta yönetimi bugün siyasi partilerin aktivitelerini askıya aldığını duyurdu. Kararın gerekçesi olarak “toplumsal düzenin sağlanmasıyla ilgili nedenler” verildi. Bu adım askeri yönetimin muhalefete yönelik artan baskılarının protesto …

Öcalan’a ‘beyefendi’ diyen MHP’li vekil şehit cenazesinde böyle korundu

Terörist başı Abdullah Öcalan’a ‘beyefendi’ diyerek şehit ailelerinin tepkisini alan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Irak’ın kuzeyinde şehit olan İstihkâm Uzman Çavuş Önder Özen’in cenaze töreninde korumalar tarafından korunması dikkat çekti. Taytak, Ramazan ayında şehit aileleri için verilen iftar yemeğine katılmış ve şehit ailelerinden büyük tepki almıştı.

Trump, Basra Körfezi’ne “Arap Körfezi” diyecek

Trump, Basra Körfezi’ne “Arap Körfezi” diyecek

Emniyet’ten İmamoğlu’na yönelik suikast iddialarına cevap: Somut delil yok, ihbar kişisel kanaate dayalı

Emniyet Genel Müdürlüğü, CHP lideri Özgür Özel’in cezaevindeki Ekrem İmamoğlu’na yönelik suikast iddialarına ilişkin açıklamada bulundu. Emniyetten yapılan açıklamada somut delil olmadığı belirtilerek ihbarın kişisel kanaate dayalı olduğu vurgulandı.

Papa Franciscus’un balıkçı yüzüğü ve kurşun mührü imha edildi

Papa Franciscus’un balıkçı yüzüğü ve kurşun mührü Kardinaller Genel Kurulu’nda imha edildi.

İmamoğlu’nun diploması üniversitenin veri tabanından silindi: Artık lise mezunu görünecek

İstanbul Üniversitesi, Ekrem İmamoğlu’nun üniversite diplomasını usulsüz yatay geçiş gerekçesiyle iptal etmişti. Bu kararın ardından İmamoğlu’nun mezuniyet bilgisi üniversitenin veri tabanından da silindiği bildirilirken artık E-Devlet üzerinden yapılacak sorgulamalarda İmamoğlu’nun yalnızca lise mezunu olduğu bilgisi yer alacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir