Annesine son veda için yaklaştığında hayatının kabusunu yaşadı

Chicago’da Yaşanan Olayda Kadının Cenazesi Sırasında Dehşet Anları!

Chicago’da yaşanan trajik bir olayda 82 yaşındaki Helen Mercer, cenazesinde kızı Rachelle Whitney-Bey’e korkunç anlar yaşattı. Rachelle, annesine son kez veda etmek isterken, beklenmedik bir şey oldu ve annesinin gözleri açıldı.

Rachelle, bu olayı cenaze hizmetlerini yürüten Clark Morgan’ın ihmali olarak nitelendirerek tepki gösterdi. Aile, Morgan’ı cenaze müdürü gibi davranmakla suçladı ve Helen Mercer’ın naaşını düzgün şekilde işlemeyerek çürümeye terk etmekle itham etti.

Whitney-Bey, yaşadığı korkunç anları şu sözlerle anlattı: “Bu çok kalp kırıcı bir anıydı. Orada durup bakamadım bile.” Annesinin makyaj yapılmadığını ve uygun şekilde mumyalanmadığını belirten Rachelle, normal şartlarda cenaze görevlilerinin ölünün hayattaki görünümüne benzetmek için çaba gösterdiğini dile getirdi.

Rachelle, CBS News’e verdiği röportajda, “Bu durum aileler için adil değil. Ölenler için adil değil ve bu durumdan kimse para kazanmamalı” şeklinde tepkisini dile getirdi. Ayrıca Illinois Mali ve Mesleki Düzenlemeler Departmanı kayıtlarına göre, Morgan’ın asla lisanslı bir cenaze müdürü olmadığı ortaya çıktı.

Related Posts

Ekrem İmamoğlu’ndan Adalet Bakanı’na: ‘Tuz koktu. Milletimize ‘yargı bağımsızdır’ masalını anlatmayın’

Silivri Cezaevi’nden mesaj gönderen İBB Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u sert sözlerle eleştirdi: “Tuz koktu. Milletimize ‘yargı bağımsızdır’ masalını anlatmayın.”

Acun Ilıcalı dünyaca ünlü futbol efsanesini Bodrum’da ağırladı

Acun Ilıcalı, Barcelona’nın eski savunma oyuncusu, dünyaca ünlü futbol efsanesi Gerard Piqué’yi Bodrum’da ağırladı.

Beş şehirde suç örgütü operasyonu: İkisi avukat 14 gözaltı kararı

İstanbul merkezli beş şehirde silahlı suç örgütüne yönelik operasyon yapıldı. Operasyon kapsamında aralarında avukatların da bulunduğu 14 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

AKP’ye katılım töreninde Erdoğan’dan şaşırtan sözler: ‘Bana bak! Kilo vermen lazım…’

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP’ye katılım töreninde sahneye çıkan Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal’a, “Bana bak! Çok çalışman lazım… Bir de kilo vermen lazım” sözleriyle esprili bir uyarıda bulundu. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

İstanbul’da çorap atölyesinde yangın

Avcılar’da çorap atölyesinde çıkan ve üst katlara sıçrayan yangın itfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışmasıyla söndürüldü.

Devre arasında ne konuşuldu? Beşiktaşlı isim anlattı: “Hocamız net mesaj verdi!”

Beşiktaş’ın savunma oyuncusu Felix Uduokhai, St. Patrick’s maçı sonrasında konuştu.