AKP’li başkandan teğmen paylaşımı: Tayyip Erdoğan en kudretli paşalarınızın hapiste altını bezletti, siz kimsiniz!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, AKP Gençlik Kolları Başkanı Hamza Coşkun, TSK’dan ihraç edilen teğmenlere yönelik yaptığı paylaşımda, “Recep Tayyip Erdoğan en kudretli paşalarınızın hapiste altını bezletti, siz kimsiniz de ona kafa tutuyorsunuz” ifadelerini kullandı. CHP, suç duyurusunda bulundu.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde AKP Gençlik Kolları Başkanı Hamza Coşkun, sosyal medya hesabından yaptığı ve daha sonra sildiği paylaşım, büyük tepkiye yol açtı.

AKP’li Coşkun, paylaşımında “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” dedikleri için ihraç edilen teğmenlerin fotoğrafını kullanarak, “Recep Tayyip Erdoğan en kudretli paşalarınızın hapiste altını bezletti, siz kimsiniz de ona kafa tutuyorsunuz” ifadelerine yer verdi.

CHP Turgutlu Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Solmaz ve beraberindekiler, AKP Turgutlu Gençlik Kolları Başkanı Hamza Çoşkun’un teğmenlere yönelik ifadelerinden dolayı suç duyurusunda bulundu. (Sözcü)


Yakın bir gelecekte organları yazıcılarda ‘basabileceğiz’ – Doku mühendisi Ece Öztürk anlatıyor


 

Related Posts

Mali’de cunta yönetimi siyasi aktiviteleri yasakladı

Mali’de cunta yönetimi bugün siyasi partilerin aktivitelerini askıya aldığını duyurdu. Kararın gerekçesi olarak “toplumsal düzenin sağlanmasıyla ilgili nedenler” verildi. Bu adım askeri yönetimin muhalefete yönelik artan baskılarının protesto …

Öcalan’a ‘beyefendi’ diyen MHP’li vekil şehit cenazesinde böyle korundu

Terörist başı Abdullah Öcalan’a ‘beyefendi’ diyerek şehit ailelerinin tepkisini alan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Irak’ın kuzeyinde şehit olan İstihkâm Uzman Çavuş Önder Özen’in cenaze töreninde korumalar tarafından korunması dikkat çekti. Taytak, Ramazan ayında şehit aileleri için verilen iftar yemeğine katılmış ve şehit ailelerinden büyük tepki almıştı.

Trump, Basra Körfezi’ne “Arap Körfezi” diyecek

Trump, Basra Körfezi’ne “Arap Körfezi” diyecek

Emniyet’ten İmamoğlu’na yönelik suikast iddialarına cevap: Somut delil yok, ihbar kişisel kanaate dayalı

Emniyet Genel Müdürlüğü, CHP lideri Özgür Özel’in cezaevindeki Ekrem İmamoğlu’na yönelik suikast iddialarına ilişkin açıklamada bulundu. Emniyetten yapılan açıklamada somut delil olmadığı belirtilerek ihbarın kişisel kanaate dayalı olduğu vurgulandı.

Papa Franciscus’un balıkçı yüzüğü ve kurşun mührü imha edildi

Papa Franciscus’un balıkçı yüzüğü ve kurşun mührü Kardinaller Genel Kurulu’nda imha edildi.

İmamoğlu’nun diploması üniversitenin veri tabanından silindi: Artık lise mezunu görünecek

İstanbul Üniversitesi, Ekrem İmamoğlu’nun üniversite diplomasını usulsüz yatay geçiş gerekçesiyle iptal etmişti. Bu kararın ardından İmamoğlu’nun mezuniyet bilgisi üniversitenin veri tabanından da silindiği bildirilirken artık E-Devlet üzerinden yapılacak sorgulamalarda İmamoğlu’nun yalnızca lise mezunu olduğu bilgisi yer alacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir