İBB’ye yeni operasyon: Gözaltılar var….

İBB Soruşturması Kapsamında 25 Şüpheli Hakkında Gözaltı Kararı Verildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) soruşturması kapsamında tutuklanan ve etkin pişmanlıktan yararlanan ‘Aziz İhsan Aktaş suç örgütüne’ yönelik yürütülen soruşturmada, “İsfalt ve İETT’den fesat” karıştırdığı tespit edilen ihalelerin komisyonlarında yer alarak ihale yetkililerinden oluşan 25 şüpheli için gözaltı kararı verildi.

Gözaltı kararı çıkarılan isimler:

  • İrfan Demet – Genel Müdür
  • Kazım Taylan Sever – Araç Bakım Onarım Daire Başkanı
  • Halil İbrahim Kaya – İkitelli Garaj Müdürü
  • Ali Haydar Topçu – Muhasebe Müdürü
  • Şeymus Oral – Mali İşler Daire Başkanı

Related Posts

Bursa’da Orman Yangını Kazasında 2 Cenaze Defnedildi

Yangında hayatını kaybeden Mehmet Şimşek ve Kazım Bayrak’ın cenazeleri Gürsu’da toprağa verildi.

İmamoğlu’ndan Ramazan Gülten’in yenidoğan kızı Maya için mesaj

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tutuklu bulunan İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ramazan Gülten’in yeni doğan kızı Maya için duygusal bir mesaj paylaştı. Gülten’in doğuma katılmasına izin verilmediğini hatırlatan İmamoğlu, “Ama Maya’nın içerde dışarda herkese mutluluk getirmesine engel olamadılar” dedi.

Trump’ın ültimatomuna Kremlin’den cevap geldi

ABD Başkanı Trump, Rusya’ya Ukrayna’daki savaşı sonlandırmak için verdiği süreyi 10-12 güne çekti. Kremlin, bu açıklamayı “not ettik” diyerek geçiştirirken, Moskova savaşın sürdüğünü ve barış sürecine bağlı kaldıklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ile ortak basın toplantısında konuşuyor.

Ünlü iş insanı Gökalp İçer’le birlikte uyuşturucu kullanmıştı! Genç avukat komada

ICRYPEX Başkanı Gökalp İçer’le birlikte uyuşturucu kullandığı iddia edilen avukat Göksu Çelebi’nin durumunun kritik olduğu öğrenildi. Öte yandan Gökalp İçer çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

Şizofreniyle savaşta umut olabilecek hayvan belirlendi

Fransız bilim insanları, lama antikorları sayesinde şizofreni belirtilerini hafifletmeyi başardı. Bu keşif, beyin bariyerini aşarak zihinsel bozuklukların tedavisinde çığır açabilir.