Aydın’dan çalınan hayvanlar Kayseri’de bulundu

Hayvan Hırsızlığı Şüphelisi Tutuklandı – Çine Haberleri

Çine ilçesi Kasar Mahallesi’nde meydana gelen olayda, M.E.A. adlı şahsın kaybettiği 2 büyükbaş hayvanın çalındığı şüphesiyle ilgili detaylar netlik kazanmaya başladı. Çine İlçe Jandarma Komutanlığı, tel çitlerle çevrili araziden çalınan hayvanlar için harekete geçti.

Yapılan kapsamlı araştırma sonucunda, 18 Aralık 2024 tarihinde hayvan hırsızlığı suçundan tutuklanan A.Y. (31) isimli şahsın çalıntı hayvanların sahibi olduğu belirlendi. A.Y.’nin çaldığı büyükbaş hayvanları, Çine ilçesinden bir kişiye satmış olduğu ortaya çıktı. Yapılan inceleme sonucunda, çalıntı hayvanların farklı illere, Aydın, Aksaray ve Kayseri gibi yerlere satıldığı tespit edildi.

Ancak, şanssız hayvanlar, Kayseri İl Jandarma Komutanlığı koordinasyonunda canlı bir şekilde bulunarak güvenli bir şekilde sahiplerine teslim edildi. Olayla ilgili adli süreç devam etmektedir ve sorumlular hak ettikleri cezayı alacaklardır.

Haber Kaynağı: www.cinehaberleri.com

Related Posts

Keloğlan’ın nereli olduğu ortaya çıktı!

Efsane eşeği Karakaçan ile gezen Keloğlan’ın nereli olduğu ortaya çıktı.

CHP bu sabah Genel Merkez binasına bu afişi astı!

CHP Genel Merkez binasına tutuklu ve yargılama süreci devam eden belediye başkanlarının fotoğrafının bulunduğu afiş asıldı.

Bursa’da yürekleri ağza getiren anız yangını

Bursa’da çıkan anız yangını konutlara sıçramadan söndürüldü.

İzmir Valisi orman yangınlarında elektrik dağıtım şirketlerini adres gösterdi, Cumhurbaşkanlığı ‘asılsız iddia’ dedi

İzmir Valisi Süleyman Elban, kentte geçen hafta meydana gelen yangınların tamamının elektrik hatlarından kaynaklı olarak başladığını açıklamıştı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ise açıklamanın adresini “sosyal medya ve bazı mecralar” olarak değiştirdi, “kamuoyunu yanıltmaya yönelik asılsız iddialar dezenformasyon” dedi.

Aydın’da iş yerine kurşun yağdıran şüpheli tutuklandı

Aydın’da bir iş yerine silahla ateş açan şüpheli tutuklandı.

O ilimizin 50 günlük suyu kaldı!

Temmuz ayıyla birlikte sıcaklıkların artması ve yağış miktarının düşmesiyle beraber barajlardaki su miktarı düşmeye başladı. Son olarak Hatay’da 3 ilçenin 50 günlük suyu kaldığı açıklandı.