Gökyüzünü pembeye dönüştü! Iğdır’da toz bulutları hayatı felç etti

Iğdır’da etkili olan yoğun toz bulutu hayatı olumsuz etkiledi. Sabah saatlerinde etkisini gösteren toz bulutu, hızla tüm Erhacı köyünü kaplayarak görüş mesafesini ciddi şekilde düşürdü.

Toz bulutu daha sonra şehir merkezine doğru ilerledi. Özellikle trafiğin yoğun olduğu bölgelerde sürücüler zor anlar yaşadı. Etkili olan toz bulutu sonrası gökyüzü pembeye dönüştü. Toz bulutu hayatı felç ederken önüne çıkan her şeyi de savurdu.

Related Posts

Bitlis merkezli 6 ilde suç örgütü operasyonu: 4 tutuklama

Bitlis merkezli 6 ilde polisin suç örgütlerine yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 6’sı tutuklandı. Firari 1 kişinin ise yakalanması için çalışma yürütülüyor.

FETÖ operasyonu: 33 tutuklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya FETÖ’ye yönelik düzenledikleri operasyonda 50 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Ukrayna askerlerini kurtaran mıknatıslar: ‘Kalbimden şarapnel çıkardılar’

Ukrayna askerlerini kurtaran mıknatıslar: ‘Kalbimden şarapnel çıkardılar’

NYT, Netanyahu’nun siyasi çıkarı için savaşı uzattığını ve genişlettiğini kaydetti

New York Times (NYT) gazetesi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun siyasi çıkarı için Gazze Şeridi’ne saldırıları yaklaşık 2 yıldır sürdürdüğünü ve savaşı Lübnan, Suriye, Yemen ve İran’a yaydığını kaydetti.

Keloğlan’ın nereli olduğu ortaya çıktı!

Efsane eşeği Karakaçan ile gezen Keloğlan’ın nereli olduğu ortaya çıktı.

CHP bu sabah Genel Merkez binasına bu afişi astı!

CHP Genel Merkez binasına tutuklu ve yargılama süreci devam eden belediye başkanlarının fotoğrafının bulunduğu afiş asıldı.