Eski güreşçiyi öldürmüştü: Cezası belli oldu

Antalya Eski Güreşçi Hakkı Aygün Davası: 15 Sanığa Hapis Cezaları Verildi

Antalya’da eski güreşçi Hakkı Aygün’ün silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesiyle ilgili davada 4’ü tutuklu 27 sanık yargılandı. Mahkeme heyeti, “tasarlayarak kasten öldürme”, “tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs”, “suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma, yağma ve tehdit” suçlarından 15 sanığa çeşitli cezalar verdi.

Antalya 7. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada tutuklu ve tutuksuz sanıklar ile avukatları hazır bulundu. Mahkeme heyeti kararı, Umut Can Ferah’a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verirken, diğer sanıklara da farklı hapis cezaları ile adli para cezaları aldı.

Azmettiren Sanık da Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezasına Çarptırıldı

Yavuz Tayfur, cinayetle ilgili suçlamaların yanı sıra diğer suçlardan da ceza aldı. Diğer sanıklar da farklı suçlamalardan cezalarını çekmeye mahkum edildi.

12 tutuksuz sanık ise beraat etti. Bu olay, 25 yaşındaki Hakkı Aygün’ün 2020 yılında silahlı saldırı sonucu öldürülmesiyle başlamıştı. Aygün’ün daha önce karıştığı kavgalar da soruşturmaya dahil edilmişti.

Hakkı Aygün, geçmişte başarılı bir güreşçi olarak tanınıyordu ve 655’inci Kırkpınar Güreşleri’nde önemli bir başarı elde etmişti.

Related Posts

Rüzgar ve yağmur İstanbul’u vurdu!

İstanbul’da sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağmur ve sert rüzgar, günlük yaşamı olumsuz etkiledi; Taksim’de birçok kişinin şemsiyesi ters döndü, bazı vatandaşlar otobüs duraklarına sığındı.

Gazze’de can kaybında son durum

İsrail’in 7 Ekim 2023’ten bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar nedeniyle can kaybı 52 bin 810’a, yaralı sayısı 119 bin 473’e yükseldi. İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki saldırıları aralıksız devam ederken, sivil can kaybı artıyor. Filistin …

Özgür Çelik’ten ‘gözdağı operasyonu’ tepkisi

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Büyükçekmece Belediyesi’ne yönelik “yolsuzluk” soruşturmasına tepki göstererek, bunu bir “gözdağı operasyonu” olarak nitelendirdi.

Özgür Özel Van’da… Saat 12.00’yi işaret etti: ‘Önemli mesajlarımız olacak…’

CHP’nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinglerinin bugünkü adresi Van. Van mitingi 12.00’de başlayacak. Van Havalimanı’nda konuşan CHP lideri Özgür Özel “Bugün CHP açısından da Türkiye açısından da çok önemli bir gün” dedi.

Kameranın hafızasını söken bulundu

İmamoğlu gözaltına alındıktan sonra konutundaki güvenlik kameralarının kayıtlarının yer aldığı hard diskler sökülmüştü. Söken kişinin İBB iştiraki İSPER personeli Davut Bildik olduğu tespit edildi.

Hindistan-Pakistan arasında gerilim tırmandı: Füzeler ateşlendi

Pakistan Ordusu, Hindistan’ın Pencap eyaletinden 6 balistik füze fırlattığını ve bunlardan 5’inin eyaletin Amritsar kentine isabet ettiğini belirtti. Pakistan Ordusu, Hindistan tarafından fırlatılan altı balistik füzeye karşılık olarak, Hindistan’a ait bazı askeri unsurların hedef alındığını açıkladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir