Gaziantep’le Diyanet’ten iş birliği protokolü

Gaziantep (İGFA) – Milli ve manevi değerlere önem veren Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş tarafından imzalanan iş birliği protokolü, toplumun genelini hedef alarak çocuklar da dahil olmak üzere yayınların ve materyallerin geniş kitlelere ulaştırılmasını amaçlıyor. Protokol törenine Gaziantep İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar da katıldı.

İş birliği kapsamında, vicdanlı ve toplumsal değerlere önem veren, ahlaki değerlere sahip nesillerin yetişmesini hedefleyen eğitim anlayışıyla Gaziantep şehrinde yaş gruplarına uygun basılı ve dijital materyallerin yaygınlaştırılması için Diyanet İşleri Başkanlığı ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ortak hareket ederek yayınlar gerçekleştirecekler.

Related Posts

Keloğlan’ın nereli olduğu ortaya çıktı!

Efsane eşeği Karakaçan ile gezen Keloğlan’ın nereli olduğu ortaya çıktı.

CHP bu sabah Genel Merkez binasına bu afişi astı!

CHP Genel Merkez binasına tutuklu ve yargılama süreci devam eden belediye başkanlarının fotoğrafının bulunduğu afiş asıldı.

Bursa’da yürekleri ağza getiren anız yangını

Bursa’da çıkan anız yangını konutlara sıçramadan söndürüldü.

İzmir Valisi orman yangınlarında elektrik dağıtım şirketlerini adres gösterdi, Cumhurbaşkanlığı ‘asılsız iddia’ dedi

İzmir Valisi Süleyman Elban, kentte geçen hafta meydana gelen yangınların tamamının elektrik hatlarından kaynaklı olarak başladığını açıklamıştı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ise açıklamanın adresini “sosyal medya ve bazı mecralar” olarak değiştirdi, “kamuoyunu yanıltmaya yönelik asılsız iddialar dezenformasyon” dedi.

Aydın’da iş yerine kurşun yağdıran şüpheli tutuklandı

Aydın’da bir iş yerine silahla ateş açan şüpheli tutuklandı.

O ilimizin 50 günlük suyu kaldı!

Temmuz ayıyla birlikte sıcaklıkların artması ve yağış miktarının düşmesiyle beraber barajlardaki su miktarı düşmeye başladı. Son olarak Hatay’da 3 ilçenin 50 günlük suyu kaldığı açıklandı.