El konulan iPhone’lar devlet müzayedesinde satışa sunuldu

Kazakistan’da devlet, el konulan ve aralarında iPhone 15 Pro Max gibi güncel amiral gemisi modellerinin de bulunduğu onlarca akıllı telefonu açık artırma ile satışa sunuyor. Herkese açık olan müzayedeler, bunun için hazırlanan platform üzerinden gerçekleştiriliyor ve katılımcılara piyasa değerinin altında fiyatlarla cihaz sahibi olma fırsatı sunuyor.

Karaganda ve Aktobe’deki devlet mülkiyeti dairelerinin envanterinde bulunan cihazlar arasında, teknoloji meraklılarının ilgisini çekecek yedi farklı iPhone modeli bulunuyor. Satışa sunulan bazı popüler modeller ve başlangıç fiyatları ise şöyle:

iPhone 15 Pro Max (İkinci el, kılıflı): 253.430 tenge

iPhone 13 Pro Max (İkinci el, kutulu): 133.610 tenge

iPhone 11 (İkinci el, mavi kılıflı): 48.000 tenge

iPhone X (İkinci el): 38.400 tenge

Müzayedede yer alan iPhone 14 Pro Max (koyu mor, çizikleri mevcut, durumu iyi) ve iPhone 12 (mavi, kasa ve ekranda çatlak ve aşınmalar var) gibi bazı cihazlar ise başlangıç fiyatı belirtilmeden yalnızca devlet kurumlarına devredilmek üzere listelenmiştir. Benzer şekilde, iPhone 7 modelinin de bir başlangıç fiyatı bulunmamaktadır.

iPhone dışında da seçenekler mevcut

Açık artırmada yalnızca Apple ürünleri yer almıyor. OPPO, Vivo, Redmi, Samsung, Inoi ve POCO gibi markalara ait akıllı telefon ve tabletler de yeni sahiplerini bekliyor. Diğer cihazlar arasında öne çıkan bazı lotlar ise şunlar:

En Pahalılar: Redmi 12C (51.630 tenge) ve Samsung A35 (49.500 tenge, yaklaşık 3771)

En Ucuzlar: Samsung A03 Core (15.300 tenge), Samsung A50 (17.100 tenge) ve Inoi (19.500 tenge- yaklaşık 1485 TL).

Related Posts

105 kadınla evlendi, hiçbirinden boşanmadı: Son kurbanı onu ele verdi

1949 ile 1981 yılları arasında 105 kadınla evlenen Giovanni Vigliotto, tarihe “en çok bigami yapan adam” olarak geçti. Hiçbir eşinden boşanmayan Vigliotto, gerçekte kendi adını bile gizlemişti.

Sultanbeyli’de feci kaza: 10 yaralı

Sultanbeyli’de otomobil ile servis minibüsü çarpıştı. Kazada 10 kişi yaralandı.

Sivas’ta mahşeri kalabalık: CHP lideri Özgür Özel konuşuyor

CHP tarafından düzenlenen ”Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingine Sivas ev sahipliği yapıyor. CHP lideri Özgür Özel, mitinge katılan vatandaşlara sesleniyor.

Shakira’dan Meksika tatillerinde tatil yogası

Meksika sahilinde kendi başına deniz ve güneşin keyfini çıkartan Shakira, yoga yaparak stres attı, ardından denize girdi.

AKP Gençlik Kolları Başkanı silahını temizlerken öldü

AKP Gençlik Kolları İlçe Başkanı 23 yaşındaki Eren Tunçel’in tutukluk yapan silahı, tamir ederken ateş aldı. Ağır yaralanan genç hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Gelin alma merasiminde manganda dehşeti: 1 ölü, 2 yaralı

Trabzon’un Çaykara ilçesinde gelin alma töreninde havaya silahla ateş açılması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.