İçme suyu hattına sabotaj iddiası: İlçe susuz kaldı

Patnos ilçesinde kuraklık nedeniyle Köseler hattından ilçe merkezine su taşıyan boru hattına zarar verildi.

Boruların tahrip edilmesi nedeniyle ilçede, su kesintileri yaşandı.

Borulardaki arızayı gidermeye çalışan işçiler de köylülerin engeliyle karşılaştı.

Jandarmanın araya girmesiyle arızayı gideren ekipler, ilçe merkezine yeniden su verilmesini sağladı.

Onarım çalışmaları tamamlandı.

“SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK”

Köylülerin boru hattına yönelik sabotaj yaptığını bu nedenle ilçe merkezinin susuz kaldığını söyleyen Patnos Belediye Başkanı Abdulhalik Taşkın, “Ekiplerimiz onarım için bölgeye gittiğinde, işlerini yapmaları engellendi. Ancak jandarmanın araya girmesiyle akşam saatlerinde onarım çalışmaları başlayabildi.” dedi.

Gece saat 04.00’te hattın onarımının tamamlandığını ve su yeniden verilmeye başlandığını dile getiren Taşkın, “Ancak hattın normal seviyesine ulaşabilmesi için en az 3 gün boyunca kesintisiz akması gerekiyor. Dolayısıyla vatandaşlarımız, toplamda 7 gün boyunca susuz bırakıldı.” ifadelerini kullandı.

Taşkın, duruma sebep olanlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını da sözlerine ekledi.

Related Posts

Trabzonspor tarihindeki 197. yabancı: Christ Oulai!

Trabzonspor, Fransa’nın Bastia takımından kadrosuna kattığı Christ Oulai ile 197’nci yabancı oyuncu transferini gerçekleştirdi.

Gülben Ergen, Volkan Konak’ın mezarında dua etti

Şarkıcı Gülben Ergen Trabzon turunda Volkan Konak’ın mezarını da ziyaret etti. Oğlunu da alan Ergen, “Seni unutmayacağım, unutmayacağız Kuzeyin Oğlu Volkan Konak” notunu düştü.

Hamas: Netanyahu esirlerin hayatını hiçe sayıyor

İsrail Savunma Bakanı Israel Katz’ın “Gideon’un Savaş Arabaları II” adı verilen Gazze’yi işgal planını onaylamasının ardından Hamas’tan yazılı bir açıklama geldi. Hamas, söz konusu planın, ateşkes ve esir takası için ara bulucuların yürüttüğü …

DEM’den terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan için çağrı: ‘Komisyonda dinlensin’

DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın 27 Şubat çağrısının örgütte karşılık bulduğunu belirterek “Terörsüz Türkiye” komisyonunda Öcalan’ın görüş ve düşüncelerinin dinlenilmesi çağrısını yaptı.

Odatv komisyon tutanaklarını inceledi: Şehit yakınları hangi konuda uyardı

“Terörsüz Türkiye” hedefi doğrultusunda TBMM’de kurulan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında toplandı. İYİ Partili ismin iddiası ortalığı karıştırdı. Odatv meclis komisyon tutanaklarını inceledi.

İzmir Çoruhlu FK Altyapı Yapılanmasına Gidiyor

Çoruhlu FK, altyapı için Hüseyin Toydemir’i atadı, futbol akademisini yeniden kuruyor.