190 milyon liralık vurgunda 11 tutuklama

Mersin’de Gerçekleşen “Nitelikli Dolandırıcılık” Operasyonu

Mersin Emniyet Müdürlüğü ekipleri, internet üzerinden sahte ilanlarla yapılan ürün satışı, bungalov ev kiralama ve şantaj yoluyla gerçekleştirilen “nitelikli dolandırıcılık” suçu üzerine önemli bir operasyon düzenledi.

Polis ekiplerinin yaptığı teknik ve fiziki incelemeler sonucunda, çete üyelerinin toplamda 150 kişiyi 190 milyon 965 bin lira dolandırdığı tespit edildi.

Bunun üzerine Mersin merkezli olarak Adana, Şanlıurfa, Ankara, Bitlis, Gaziantep, Kütahya, Samsun, Hatay ve Malatya’da eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

Operasyon kapsamında 27 şüpheli gözaltına alındı. Gerçekleştirilen aramalarda çok sayıda dijital materyal ile 3 adet tabanca ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler Mersin Emniyet Müdürlüğü’ne getirilerek ifadeleri alındıktan sonra adli makamlara sevk edildi.

Şüphelilerden 11’i tutuklanırken, 3’üne ev hapsi cezası verildi. 13 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Related Posts

Trump’tan Elon Musk’a tehdit: Belki onu sınır dışı ederiz!

Trump’tan Elon Musk’a tehdit: Belki onu sınır dışı ederiz!

Polonya, Almanya sınırında göçmen avına çıktı

Polonya Başbakanı Donald Tusk, dün Varşova’da yaptığı kabine toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Tusk, Almanya sınırında başlayacak geçici kontrollerin, “kontrolsüz göçmen akışını hem Almanya’dan Polonya’ya hem de Polonya’dan Almanya …

Trump dünyayı şaşırtmaya devam ediyor: Şimdi de parfüm satmaya başladı

ABD Başkanı Donald Trump, şimdi de “Victory 45-47” adlı parfüm serisini piyasaya sürdü. 249 dolarlık fiyat etiketiyle satılan ve üzerinde altın renkli Trump heykeli bulunan parfümler, hem kadınlara hem erkeklere hitap ediyor. Trump, ürünü Truth Social’da “kazanmak, güç ve başarı” mesajlarıyla tanıttı.

Alişan konserinde kan aktı!

Samsun’da Alişan’ın sahne aldığı konserde çıkan kavgada 16 yaşındaki Emirhan E. bıçakla yaralandı. Olayın şüphelisi kısa sürede yakalandı.

ABD’de bir kişi yangın çıkarıp itfaiyecilere pusu kurdu: 2 itfaiye personeli öldü… Bölgeye SWAT ekipleri gönderildi

ABD’nin Idaho eyaletinde çıkan çalı yangınına müdahale eden itfaiyecilere ateş açılması sonucu 2 personel yaşamını yitirdi. Bölgeye sevk edilen güvenlik görevlileri, ekiplere pusu kurduğu düşünülen zanlıyı ölü ele geçirdi.

Yuttuğu balığın kılçığı 2 hafta sonra boynunu delip çıktı

Balık yerken yanlışlıkla kılçığını yutan kadın hayatının şokunu yaşadı. Kılçık 2 hafta sonra boynundan çıktı.